KONTAKT
Svart vit bild på kvinna som står

Stå stark i dig själv

Ett program för dig som vill sänka din stress och samtidigt känna mer närvaro, lugn och glädje i livet.

Det här programmet vänder sig till dig som är kvinna och är redo att bryta gamla mönster, vill känna dig trygg i dig själv, vill kunna säga ett kärleksfullt nej för att säga ja till dig själv, vill leva i mer harmoni och vill ta fram den härligaste versionen av dig själv. 

I en lite exklusiv liten grupp undersöker vi livet, tittar på vad som ligger bakom ett lugnt och klart sinne, så att vi kan få upp energin, stå starka, kärleksfulla och kloka i oss själva.

Programmet är för dig som:

  • Som vill uppleva mer lugn, harmoni och glädje i livet.
  • Som vill minska känslan av oro, stress och press i vardagen
  • Som vill öka din självkänsla och stå stark i din egen visdom
  • Som vill kunna säga ett kärleksfullt nej för att säga ja till dina egna behov.
  • Som vill öka din energinivå
  • Som vill lära dig att lyssna på kroppen och dess signaler
  • Som vill utvecklas som människa och lära dig att lyssna mer på ditt hjärta

Jag trodde tidigare i mitt liv att jag var egoistisk ifall jag satte mina behov före någon annans. I dag har jag sett att det är precis tvärt om. När jag tar hand om mig själv först så har jag energi att hjälpa och finnas där för de som är viktiga för mig i mitt liv på ett mycket enklare och skönare sätt. När jag är full med energi, visdom, lugn och kärlek så har jag det att ge till andra utan att jag går sönder på vägen.

Jag trodde inte heller tidigare i mitt liv att jag var stressad, men nu när jag ser tillbaka och reflekterar över frågan om hur många timmar på mitt vakna dygn som jag kände mig välmående, lugn eller harmonisk, så ser jag att det inte skulle ha handlat om många timmar alls. Stress var så vanligt för mig att jag trodde att det var mitt grundtillstånd. Men vårt mänskliga grundtillstånd är just välmående och lugn, så när vi inte upplever det har vi ett stresspåslag.

Genom att se vad det är som skapar stress inom oss kan vi börja leva mer fån lugn och välmående och ha tillgång till vår inre visdom och klarhet, det gör det betydligt mycket enklare för oss att göra det som är bra för oss i livet utan att det behöver bli en kamp. Så som att kunna säga nej, bli mer hälsosam, lyssna på och följa vårt eget hjärta och göra det vi önskar i livet. Vi blir även mer kreativa och får mer gjort samtidigt som vi är lugnare och gladare.

Platserna till programmet är begränsade, tanken är att vi ska vara en liten exklusiv grupp.

Programmet löper på i sex månader med start den 11 mars. Under dessa månader utforskar och fördjupar vi oss i enkelheten i livet för att kunna leva mer i vårt välmående och lugn samt kunna lyssna på vårt hjärta och inre visdom. Programmet är helt online och vi kommer att ses ca 2 ggr/månad på onsdagdagkvällar. Inga träffar i Juli. Vi kommer att ha en sluten Facebook-grupp och det kommer även att ingå ett enskilt samtal/månad med mig (Angelica)

Programmet kommer att starta med en längre träff på 5 timmar (med pauser) för att få en kickstart i den förståelse som ligger till grund för de insikter vi behöver för att skapa de förändringar vi önskar.

Kan du inte närvara live på alla träffar, finns möjlighet att se mötet i efterhand. Alla träffar kommer att spelas in och finnas tillgängliga för de som är med i programmet.

Datum:

Start lördagen den 11:e mars 10.00-15.00

Onsdagar 17.30: 22/3 – 5/4 – 19/4 – 3/5 – 17/5 – 31/5 – 14/6 – 28/6 – Uppehåll juli – 9/8 – 23/8 – 6/9 – avslutning 20/9

 

INVESTERING

Priset är inklusive moms för privatpersoner och exklusive moms för företag.

Program, 9500kr (10% rabatt för medlemmar)

– Det finns möjlighet att dela upp betalningen – 

Kan detta vara något för dig?

Mejla din intresseanmälan.

Har du frågor eller funderingar, är du också varmt välkommen att höra av dig. Vi kan även boka ett kostnadsfritt online-möte så kan jag berätta mer.

Ser fram emot att få höra ifrån dig!

Skicka ett mail för inresse anmälan, eller fyll i formuläret nedan.  Lägg med nummer om du vill bli uppringd.

    Följ oss gärna