BOKA

Minska din smärta och stelhet

Bli av med kronisk smärta, stelhet och muskulär obalans med OptimumMetoden®. Minska muskelspänning, få smärtlindring och avkoppling med massage.

Genom att jobba med OptimumMetoden® – en utveckling av postural terapi – återställer vi kroppen i naturlig muskulärbalans. Vi lär rätt muskler att jobba vid rätt tillfälle och ger kroppen tillbaka förmågan att fördela belastningen på ett korrekt sätt.

Massageterapin kan behandla olika besvär – ryggproblem, nackbesvär, axelproblem, huvudvärk, musarm, onda knän med mera. Den kan vara rehabiliterande, stressreducerande, avkopplande och verka förebyggande.

MASSAGE

Massage är stressreducerande, förebyggande och lugnande. Vi individanpassar din behandling, vilket innebär att ditt behov alltid är i fokus.

OPTIMUMMETODEN®

Investera i din kropp. Efter genomförd behandling bara behöver den bara underhållas med några få övningar för att hålla sig välfungerande livet ut.

Det här säger andra om oss

Mycket bra genomgång av hela kroppen! Proffsig och trevlig.

Ingrid L

Mycket kunnig och anpassar efter egna behov och önskemål!

Carl-Johan M

Angelica är alltid lyhörd och anpassar behandling och träningsprogram efter behov. Alltid med ett härligt humör! Rekommenderas!

Anders K

Rekommenderar precis alla att boka tid hos Angelica! Så fantastisk kunnig och pedagogisk kvinna. Har i fem års tid besökt x antal sjukgymnaster, naprapater etc men har nu äntligen kommit helt rätt!!

Ida C

Angelica har magiska händer och hittar den mest omöjliga knuta. Känner mig healad när jag går därifrån. Kan varmt rekommendera Hela Du!

Ulrica Ö