KONTAKT

Referenser

Det här säger andra

Coachingen med Angelica har gett mig ett helt annat tankesätt på livet och lite svårare situationer. Den har fått mig att tänka på nuet på ett helt annat sätt, att vara i nuet och inte försvinna iväg någon annanstans. Det har gett mig ett lugn i mig själv, som jag absolut inte hade innan. Den har fått mig att se klarare och enklare på livet. Fått mig att se det positiva mer än det negativa. Coachingen har betytt enormt mycket för mig och fått mig på fötterna igen efter flera år av många problem och sorger. Den har fått mig att ta nya tag i livet med helt andra sätt att se på mig själv och mitt liv. Efter samtalen har jag alltid känt mig starkare och att jag fått ett mer klart synsätt på saker och ting. Det har räddat mig från att gå under. Det har fått mig att bli starkare och faktiskt tro på mig själv. Innan coachingen var jag mycket mer deprimerad och såg rätt svart på livet. Jag hade en känsla av att inte vara värd någonting och tryckte ner mig själv och slog på mig rätt hårt, jag hade så svårt att vara i nuet och njuta av det som är bra. Jag skulle rekommendera Angelica alla dagar i veckan. Hon är en helt underbar människa som får en att må bra bara genom att man är med henne. Angelicas energi är helt enorm. Hennes coaching har gett mig så grymt mycket och jag är så tacksam för hennes hjälp. Angelica är helt enorm och jag känner att jag fått en vän för livet i henne som jag alltid kan komma tillbaka till om det strular till sig i livet.

Nilla

Samtalen som jag och min man har med Angelica är väldigt viktiga för oss, då de hjälper oss tillbaka till grunden. Till det som betyder något på riktigt i vår relation. Det har varit intressant att upptäcka hur skilda verkligheter vi har och hur det oskyldigt skapar konflikter. Genom par-samtalen med Angelica kan vi trots så skilda verklighetsuppfattningar ändå hitta vårt gemensamma och fina tillsammans.

Jag rekommenderar verkligen att testa detta ifall ni vill fördjupa era relationer!

Sandra

Angelica sammanfattar det så fint och gör det så lättförståeligt och håller oss i handen under hela resan, både när vi varit på topp och när vi fastnat i tankarna och fallit ner. Tack för det! Jag har fått en större förståelse över hur våra tankar fungerar och att vi inte behöver ta dem på så stort allvar. Låta dem vara lite mer och sedan låta dem passera. Jag kan varmt rekommendera andra som vill utforska sig själva och sina tankar att gå detta program. – 6 veckor av himmel –

Anna

Innan kursen hade jag bara läst och lyssnat på poddar och böcker om de tre principerna, alltså nästan bara tagit in information utifrån. Under programmet fick jag själv uppleva, vända och vrida, diskutera med andra och mer känna och uppleva inom mig än att bara läsa/höra utifrån genom andra. Det tycker jag var den största behållningen och jag fick en stor skjuts framåt. Före träffarna har jag kunnat känna mig stressad, låg, förvirrad, otillräcklig mm. Under träffarna har Angelica fångat upp varje deltagares reflektioner från veckan som gått. Utifrån sina egna erfarenheter och även lärdomar från andra har Angelica på ett vägvisande sätt ”peppat” och hjälpt oss att se utmaningarna vi går igenom just nu och samtidigt också synliggjort små framsteg som vi gjort. Det har varit så många delar som varit så bra och som bidragit till resultat på denna korta tid. Angelicas sätt att vara och närma sig temat och deltagarna, stämningen i gruppen, många delar tillsammans har gjort att jag allt oftare känner mig mer levande och fri, att jag känner och gör lite mindre motstånd och upplever mer närvaro i det jag gör. Ganska snabbt in i programmet kände jag mer ”flow” och enkelhet. Jag har också blivit snällare mot mig själv vilket gör att jag inte faller lika långt tillbaka in i gamla spår och mönster. Det kändes som att jag varit på själsligt spa! – 6 veckor av himmel –

Malin

Efter ca en vecka…. Kom en enorm värme och kärlek och tacksamhet inifrån mig till mina barn. Jag önskade mer kontakt med mina känslor innan starten…där kom det. Jag blev helt överväldigad. Kärlek på en helt annan nivå än tidigare. Helt fantastiskt. Trodde inte jag var kapabel till att känna det…. Jag skulle starkt rekommendera den här kursen. – 6 veckor av himmel –

Åsa

Angelica är otroligt kunnig och fullkomligt fantastisk. Jag har fullt förtroende för, och kan starkt rekommendera, henne.

Towe

Efter många år av sökande, grubbel,oro,ångest,depression och tillslut utmattning hittade jag äntligen rätt. Jag hittade 3p och därigenom Angelica.
 
Angelica har coachat mig under 6 månader och idag ser mitt liv helt annorlunda ut.
Genom att inse hur mina egna tankar faktiskt varit de som trasslat till de för mig under alla dessa år.
Mina egna tankar är de som orsakat all denna oro och ångest.
Efter dessa 6 månader har jag har lärt mig vara mer närvarande här och nu.
 
Trodde aldrig jag skulle kunna få säga de men mitt sökande är över och min ångest är idag som bortblåst och livet är inte så pjåkigt ändå 😜
 
Angelica jag är dig evigt tacksam!
Sandra

Jag snubblade över Angelica, bokstavligen. Jag hittade henne hos en bekant till mig som jag följde på social media. När jag började läsa hennes inlägg och sen började lyssna på podden så rörde sig något inom mig. Jag bokade ett möte med henne och blev så glad när hon på ett möte sa att hon vill hjälpa mig, för jag kände att jag behövde hjälp. Utfryst på jobbet, trodde att det var fel på mig och jag var nära att gå i väggen. Med närstående som var sjuk och en annan som avlidit så kände jag mig känslomässigt tom och kände att jag behövde hjälp.

Jag ville ha hjälp med att dra mig upp från mina tankar om att jag inte duger, att jag inte förtjänar kärlek. Jag höll ständigt på att jämföra mig, känna att måste vara bättre, det var en ständig jakt och karusell av tankar. Tankar som var ogynnsamma för mig och som gjorde att jag tryckte bort folk och mig själv.Jag var så rädd, rädd för att bara vara mig.  Jag har sökt hjälp flera gånger, men det är hos Angelica och hennes medlemsida INSIDAN som gett mig mer lugn och ro. På INSIDAN kan man hitta videos och ljudfiler, dessa är för mig ett bra stöd emellan sessionerna som vi har. På INSIDAN får man flera behövliga påminnelser om att komma tillbaka till nuet, vad är kärlek…och mycket mer. Jag kan inte säga att jag är en annan person, jag säger bara att jag är och det räcker!

 

Anna

Jag har träffat Angelica ett antal gånger via zoom för att prata om dom 3 principerna. Jag har intellektuellt förstått dom, men har haft så svårt att komma vidare.

Jag har dessutom trott att förståelsen/insikterna ska komma med buller och bång och med änglakörer. Men med Angelicas hjälp har jag förstått att mina insikter har varit små, men ändock betydelsefulla.

Hon har haft en otrolig förmåga att lyssna och förstå mina ibland förvirrade funderingar.

Nu ser jag mycket lättare när mina tankar sätter igång och kan faktiskt  ofta stoppa dom innan det spårar ur totalt😅. Och jag vet att jag när som helst kan kontakta henne om det händer.

Så jag kan verkligen rekommendera henne för samtal.

Agneta

När livet gav mig riktigt svåra utmaningar så fanns Angelica där för mig och hjälpte mig igenom krisen. Har få gånger stött på en person som så genuint verkligen tyckt om och velat mitt bästa så villkorslöst.

Tack till dig Angelica, och tack till mig själv att jag vågade ta steget att boka det där första samtalet!

Maria

Att bli par-coachad av Angelica innebär att få vägledning till kärleken igen, i stället för att få hjälp med förhandling om dagens aktuella relationsproblem.

Helt enkelt att hitta tillbaka till den rätta gemensamma vägen i stället för att fastna i detaljer. Det fungerar!

Adde

Den här kursen har gett mig ett lugnare sinne. Fått mig medveten om vilken tidstjuv mina egna tankar är, och att jag har makten att vifta bort alla tankar. Det här har betytt allt för mig, att sluta vara konstant spänd gör att jag låter kroppen vila. Det har gett mig självförtroendet att våga vara mig själv, våga vara ledsen och våga vara glad och ta plats. För det är MITT liv, så då borde jag ju få göra som jag vill 😊 . Jag kan ABSOLUT rekomendera andra att gå programmet!!! ❤ – 6 veckor av himmel –

Nadia

Angelica är helt fantastisk!!! Hon har verkligen lärt mig vad helhetshälsa innebär. Kropp, knopp och själ hamnar i harmoni efter ett besök hos henne. Jag vill ge henne de bästa av rekommendationer!!

Felix

För mig var kursen mycket värdefull och absolut att rekommendera. Bara att känna närvaro under träffarna gav mig så mycket. Angelica sa så många viktiga saker som har fastnat i mig. Angelicas bemötande är suveränt. – 6 veckor av himmel –

Tanja

Fantastiskt bra!

Frida

Känner mig alltid stärkt efter mina besök hos Angelica.

Pia

Angelica är fantastisk Angelica och gruppen som träffades vara fantastisk. Så mycket värme, omtanke, kärlek, nyfikenhet, öppenhet, ärlighet, tillit, trygghet, mod och sårbarhet. Det hät programmet har betytt att jag fått en djupare förståelse av livsupplevelsen och hur jag kan skapa mer av lätthet och kärlek i mitt liv

Det har känts bra både under och efter våra möten.

Angelica som kursledare uppskattar jag både som person, medmänniska och kursledare ❤️ Du skapar ett glädjefyllt, kärleksfullt och tillitsfullt utrymme där alla får förutsättningar att vara sig själva fullt ut. Det är fint.

Jag skulle absolut rekommendera andra att gå detta program. – 6 veckor av himmel –

Felix