KONTAKT
Angelica Almqvist

Angelica Almqvist grundade Hela Du 2013 och har jobbat med friskvård i över 20 år.

Angelica har mer än 20 års erfarenhet av friskvård. Genom alla dessa år och i mötet med hundratals av olika individer har Angelica sett betydelsen av helhetshälsa, hälsa inifrån och ut, mentalt och kroppsligt, att allt hänger ihop.

Det finns ingen färdig enskild metod eller modell för att finna sitt välmående. Nej, bättre än så, alla har detta välmående medfött inom sig. Genom att få en djupare förståelse för hur vi människor faktiskt fungerar mentalt, har alla en chans att leva som den bästa versionen av sig själv, med mer välmående, harmoni och glädje.

Angelica har även självupplevda erfarenheter av att känna sig formad av sin historia, varit sjuk och totalt utmattad, till att i dag ha hitta tillbaka.

Inte bara tillbaka utan till en helt ny plattform att stå på. I dag lever hon livet med hållbarhet, trygghet, enkelhet, glädje och ett lugn. Vilket skapar ett mer djup i den kunskapen som hon förmedlar. Vill du veta mer om hennes historia, lyssna på avsnitt #1, i podcasten ”Hela du med Angelica ALmqvist” 

Den förståelse som hon nu har hittat via sitt ständiga sökande efter att bli hel och fungera är det som har lyft energin och fått henne att kunna lyssna på kroppen och känna ett värde i att vara sig själv oavsett omständigheter. Denna förståelse handlar om att veta vilka principer som ligger bakom våra mänskliga upplevelser, när vi får en djupare förståelse för detta börjar vi att kunna leva enklare. I dag vet Angelica att hon inte behöver vara rädd för att bli sjuk igen. Hon vet att hon har ett värde oavsett om hon är sjuk eller inte.

Det var inte förens hon hittade dessa principer som hon kunde veta att allt är okej, hon är okej och kommer att vara okej.

 Denna förståelse vill hon nu dela med sig av till fler som kämpar. Hon har sett att livet kan vara mycket härligare, lättare och enklare. Det handlar inte om en massa mer görande, det handlar i stället om ett varande. Att vi människor har ett medfött psykiskt välmående som inte är beroende av omständigheter. Det ”enda” vi behöver göra är att skala bort, inte lägga till. Utan istället låta detta medfödda välmående få träda fram.

Angelica Almqvist
Transformativ Coach

  • Transformativ Coach
  • Hälsokonsult / Friskvårdskonsult
  • Yogalärare
  • Mindfulnessinstruktör
  • Personlig tränare
  • Optimum Tränare
  • Massageterapeut
  • Gruppträningsinstruktör
  • Kostrådgivare
Angelica Almqvist

Angelica Almqvist grundade Hela Du 2013 och har jobbat med friskvård i över 20 år.

Din värld är det du tänker att den är, men det finns en värld bortom ditt tänkande ~ Michael Niell