Friskvårdskonsult med Helhetscoachning på arbetsplatsen

Ta hand om dina medarbetare, höj kompetensen och eliminera hinder som skapar stress, irritation och energiläckage!

be08ce1a53b3440db9415b6f49c42732jpg

Genom att anlita en friskvårdskonsult till arbetsplatsen, verkar man förebyggande. Prehabilitering istället för rehabilitering.

Syftet med att ha en friskvårdskonsult som kommer till arbetsplatsen är att stärka individen och gruppen, så att alla använder sin fulla potential i arbetet mot individuella och företagsgemensamma mål.

Varje person är unik och behöver därför finna sin väg till balans. En del behöver kanske ”bara” hälsorådgivning i form av tränings- och kostråd, andra behöver stärka sin självkänsla, vissa är i behov av att lära sig att reducera stress och få konkreta verktyg för detta. 

Eftersom varje människa är unik, så behövs det en exklusiv helhetslösning, en ”skräddarsydd blandning” för att hjälpa den enskilda individen att hitta sin egen väg till ökat välbefinnande. Genom att anlita en friskvårdskonsult med en helhetssyn, kan varje enskild individ få den hjälp som just denne behöver.  

Psykisk ohälsa och stressrelaterade sjukdomar ökar. Med rätt hjälp så kan en person börja göra en förändring innan det leder till långvarig sjukskrivning på grund av utmattning, depression eller annat psykiskt lidande.   

Kommunikationsproblem, prestationsångest och dålig självkänsla är vanliga orsaker till konflikter på arbetsplatsen. Dessutom tar det ofta fokus från arbetsuppgifterna och kan tära på både samarbetsviljan och arbetsglädjen. Att använda coaching på arbetsplatsen skapar goda resultat, positivt arbetsklimat och ett mål fokuserat arbetssätt. Medarbetare och ledare får möjlighet att växa som personer och i sina professionella roller. 

Vi kan arbeta enskilt och i grupper allt efter vad som passar just ert företag bäst. 

 

Vad behöver ert företag?

Kontakta mig så berättar jag mer.


angelica@heladu.se
Medarbetare som ökar sitt välmående, minskar sin frånvaro!