Massage på arbetsplatsen

Undersökningar har visat att personal arbetar effektivare samt att massage på jobbet är en av det mest uppskattade förmånerna. 

Massagebehandlingen individanpassas, vilket innebär att den enskildes behov alltid är i fokus. Massageterapin kan behandla åkommor så som, ryggproblem, nackbesvär, axelproblem, huvudvärk, musarm, onda knän, mm. Den kan vara rehabiliterande, stressreducerande, avkopplande och verka förebyggande. Jag undersöker muskelstatus och utför olika rörelsetester för att kunna avgöra hur behandlingen ska utformas.

d3037c2abc7d4914b89c12af5abc7d6ejpg

 I den djupgående terapeutiska massagen använder jag mig av olika massagegrepp, triggerpunkts behandling, töj och stretchbehandling.
Efter massagen, om det önskas, kan man få råd och tips på hur man kan underhålla, behandla själv eller stärka upp för att få snabbare och bättre resultat och läkning. Du kan även få övningar för att förebygga att det uppkommer skador.

Vanligen är behandlingarna jag utför ute på företag 40 minuter. Behandlingen får då en gynnsam verkan, rent fysiskt, i nervsystemet samt att de goda hormoner och signalsubstanser som produceras vid massage som sänker stress och stärker immunförsvaret hinner nå upp till full nivå. 


Att erbjuda regelbunden massage till sina anställda räknas ekonomiskt in under friskvård och är fullt avdragsgillt för arbetsgivaren.


Vad behöver ert företag?

Kontakta mig så berättar jag mer.

angelica@heladu.se


Medarbetare som ökar sitt välmående, minskar sin frånvaro!