BOKA
Passion led us here

Ledarskap i Flow

En bra ledare agerar alltid utifrån ett klart sinne, vilket är ett huvud fritt från stress, oro och frustration.

Vi lever just nu i en lite märklig tid och vi har behövt anpassa oss till något helt nytt. Vi kan också se en större förändringstakt än någonsin i världen. Med pandemier, artificiell intelligens och osäkra politiska händelse vilket gör att många upplever en osäkerhet eller oro inför framtiden.

I och med detta har många fått svårare att finna sitt lugn, behålla eller hitta sina rutiner som främjar hälsa och välmående, vilket ställer högre krav på ledare i dagsläget.

En bra ledare agerar alltid utifrån ett klart sinne, vilket är ett huvud fritt från stress, oro och frustration. Problemet är att de flesta ledare agerar när de har en dålig känsla i magen eller i hjärtat. De handlar utifrån desperation istället för inspiration. En ledare som agerar från en dålig känsla och ska leda en medarbetare som är stressad kommer inte att kunna nå fram, guida till balans, främja en god känsla eller effektivitet. Till skillnad från en ledare som är i balans som kan möta sin medarbetare med ro och ett klart sinne.

Utbildningen ”Ledarskap i flow” visar hur du alltid kan agera utifrån den bästa versionen av dig själv, oavsett vilken utmaning eller situation du ställs inför. Det är alltid lätt att vara en bra ledare när allt flyter på, men när det är tuffa tider eller andra försvårande omständigheter ser man direkt vem som kan behålla lugnet och ta de bästa besluten.

Att få insikten om hur vi människor fungerar och når den bästa versionen av oss själva, samt att leda andra i den riktningen, gör hela skillnaden.

Utbildningen är webbaserad.

Vi skräddarsyr ett program för att passa just er, med ert specifika behov.

Vi ser fram emot att få höra ifrån dig, så bokar ett förutsättningslöst möte för att se om vårt program är något för er.

Hela Du i samarbete med Exunova.