BOKA
En golfspelare gör sig redo för utslag

Vill du uppleva mer balans, styrka och flow i ditt golfspel?

Ett program där två viktiga komponenter för en golfspelare sätts samman – kropp och knopp.

Kropp

Som golfspelare är det viktigt att ha en god funktionell hållning och rörlighet tillsammans med stabilitet och styrka. Kroppen behöver vara i balans. Genom särskilda övningar släpper vi på stelheter, ökar upp rörligheten och stärker upp den viktiga hållningsmuskulaturen. På så vis kan kroppen återfå muskulärbalans, förbättrad hållning och samtidigt öka i styrka och smidighet.

Knopp

Golf är också, som du vet, en mental sport, det är väldigt viktigt med rätt sinnesstämning samt att man inte har fokus på fel saker.

Har du någon gång börjat rundan bra, känt att du hade flow, bollen hamnade där du ville och slagen satt. Sedan slår du bort bollen och plötsligt är din goda dagsform och din känsla av flow lika borta som bollen. Resten av rundan blir en mindre trevlig upplevelse och det känns som du har tappat spelet helt. Det behöver inte bli så.

Genom att få en djupare förståelse för hur vi fungerar mentalt och hur alla upplevelser i livet skapas, har du en möjlighet att vara mer i flow och uppleva mera av det som du gillar med golfen.

Exempel på vad programmet kan ge:

  • Ökad jämnhet i golfspelet
  • Minskad stress
  • En förståelse för hur vårt psyke fungerar
  • Ökad kroppsmedvetenhet
  • Minskad stelhet och smärta
  • Mer harmoni och lugn på och utanför golfbanan

Du kan gå programmet med vänner, kollegor, din partner eller enskilt. Det finns även möjlighet att genomföra programmet på distans.

Hör av dig om du vill veta mer eller boka ett förutsättningslöst möte!

Skicka ett mail med namn och nummer om du vill bli uppringd eller för att boka ett kostnadsfritt möte där vi ser över vad ni behöver.