BOKA

Ett personligt engagemang i din hälsa för att höja kvalitén på ditt liv

Hitta din väg till ökad hälsa och lycka:  OptimumMetoden® ~ PosturalTerapi ~ Samtal ~ Coaching ~ Massage ~ Personlig Träning ~ Träning ~ Kost

Vi ser alla delar av människan – tankar, känslor, beteenden och historia – och vi arbetar från nuläge mot önskeläge. Ibland kan vi behöva förstå vår historia för att kunna förändra beteenden som vi bär med oss.

Du sätter ditt mål. Tillsammans hittar vi dina inneboende resurser, tittar på eventuella hinder som kan vara både psykologiska och fysiska och hittar lösningar för att du ska kunna ta dig runt, över eller igenom dessa.

För oss hänger kroppen och sinnet tajt ihop, det handlar om en helhet som inte kan behandlas som separata delar. Att ta hand om kroppen innebär för oss även en medvetenhet om hur vårt sinne, våra känslor och tankar fungerar. En medvetenhet om vad vi äter, hur vi rör oss, vad som pågår i kropp och knopp. Att allt påverkar hela systemet.

Genom att du får mer kunskap om hur de olika delarna påverkar dig och vad du kan göra i ditt eget liv,  blir det enklare att göra mer medvetna val för att ta hand om dig och bli, hälsosammare, mer harmonisk och må bättre.

Vi vill hjälpa människor att hitta sin egen väg till ökad hälsa och lycka.

Inom varje individ finns hälsa och välmående, med några nycklar och genom insikt kan alla hitta tillbaka till det välbefinnande som vi är födda med. 

Det finns inget facit för hur alla ökar sin hälsa och hittar tillbaka till sitt välmående, planen för att uppnå detta behöver individanpassas. 

Är det dags för din förändring?

Du kan ha oändligt med anledningar till att inte börja ta hand om dig själv, eller så tänker du att du ska göra det senare.

Kanske tänker du: ”Jag hinner inte”, ”Jag ska börja på måndag”, ”Jag tar det efter semestern”, ”barnen ska bara bli lite större”, ”nästa vecka då…”

Det är nu som livet pågår. Låt oss hjälpa dig att ta ditt nästa steg för att öka ditt välbefinnande!