KONTAKT

INSIDAN

Inloggning

Lost your password?

Nästa live möte är den 13/6 18.00 

INSIDAN är till för dig som är nyfiken på hur livet kan bli enklare och härligare utan en massa mer göranden. Ett ställe att gå till när du vill eller behöver bli påmind om att du redan har allt du behöver inom dig. Eftersom vi människor har en tendens att glömma detta faktum emellanåt. 

INSIDAN är ett ställe att fortsätta att utvecklas som människa. Människa är vad vi är, först och främst i livet. Så varför inte då fördjupa förståelsen för vad det innebär och hur det fungerar, så att färdigheterna i att vara människa ökar? På så vis blir annat du vill göra i livet enklare. 

Detta får du som medlem:

Videokurs i 5 delar (totalt ca 70 min.) Kursen är om förståelsen som gör skillnad på djupet. exempelvis kan denna förståelse led till:

  • Minskad stress, oro och ångest
  • Ökad kreativitet och energi
  • Mer lugn och ro i livet

– En gång i månaden erbjuds live möte, via zoom, där du kan: lyssna, ställa frågor, reflektera och fortsätta att fördjupa dig och se hur livet kan bli enklare och härligare. Dessa möten är upp till 90 minuter, du kan närvara så länge som passar dig. Andra tisdagen i månaden 18.00 är dessa möten planerade.

Mer videomaterial samt ljudfiler

– Du kan gå med i en sluten FB-grupp bara för medlemmar.

Du erhåller rabatt på bland annat, retreats, program och coaching.

Det är månads-prenumeration, du förbinder dig inte till något längre utan kan när som helst säga upp ditt medlemskap. 

 

Inloggning

Lost your password?