KONTAKT
blid på angelica i halvkropp och text hela du här och nu

Hela Du Här & Nu

MasterClass – En Serie på tre tillfällen a´ 75 minuter vardera

Genom att få en högre förståelse för vad det faktiskt innebär att vara närvarande här och nu, kan vi hitta tillbaka till det lugn, den visdom och glädje som redan finns inom oss alla.

Häng med på dessa tre MasterClass tillfällena och se hur du kan uppleva mer närvaro, lugn och glädje i ditt liv och samtidigt känna att du får ut mer av dig själv.

Då närvaro blir en mer självklar del i vår vardag ter sig livet enklare. Att lyssna på kroppens signaler blir enklare, våra relationer med andra människor bli enklare, att ta kloka beslut blir enklare, vi blir också mer kreativa och effektiva, allt detta samtidigt som vi är lugnare och gladare.

 

95kr styck eller 250kr för alla tre. Du kan köpa enstaka tillfällen eller följa med på alla tre. (Är du medlem på INSIDAN kan du registrera dig gratis)
 
 

Oskyldig har vi människor en tendens att missa att vara närvarande i nuet och blir i stället fångade av tankar om dåtid och framtid. Under dessa tre tillfällen kikar vi på vad vi behöver för att kunna vara mer i nuet och minska känslan av stress och oro i alla delar av livet. När vi är närvarande träder den bästa versionen av oss själva fram och vi tittar här på hur vi kan leva mer från den platsen.

Du är varmt välkommen att vara med på alla tre klasser, eller den eller de som tilltalar just dig. Vi kommer att titta närmare på nuets och vår inre kraft från lite olika perspektiv dessa tre gånger för att det ska bli enklare att implementera förståelsen i ditt liv.

Är du med live har du chans att ställa frågor och reflektera direkt, då det kommer att finnas tid för detta under klassens gång.

Vare sig du väljer att köpa klassen i efterhand eller vara med live så har du tillgång till den i videoformat efter att klassen har varit. En inloggning till den kommer med i välkomstmejlet.

1. Torsdag den 16:e februari – Lugnet finns i nuet, se hur du kan hitta det

Vi utforskar nuet, ser vad som hindrar oss från att uppleva lugnet som finns här och hur vi kan se igenom dessa hinder.

2. Torsdag den 2:a mars – Öka din närvaro för att få mer energi

Vi tittar på hur vi kan bjuda in mer närvaro i livet och etablera oss mer i nuet för att känna att energin kan fyllas på.

3. Torsdag den 16:de mars – Lyssna på kroppen och hitta acceptans för det som är

Vi har ofta en tendens att tycka att vi borde orka det ena eller det andra, eller så har vi på andra sätt svårt att acceptera det vi står inför. Vi kikar här på hur vi kan finna mer acceptans för det som är samt hur vi kan lära oss att lyssna på och tolka kroppens signaler.

Kan detta vara något för dig?

Har du frågor eller funderingar är du  varmt välkommen att höra av dig.

Skicka ett mail om du har någon fråga eller fundering eller fyll i formuläret nedan.  Lägg med nummer om du vill bli uppringd.

    Följ oss gärna