BOKA
Workshop och föreläsning på distans

Hälsa och arbetsglädje hemifrån är viktigare än någonsin

Webbaserat hälsoprogram för hälsa, energi, glädje och resultat hemifrån

Det är uppenbart att många som jobbar hemifrån inte mår inte bra just nu, varken fysiskt eller mentalt.

För att inte endast lita på det vi hört och sett i media, gjorde vi vår egen undersökning av ett antal personer från olika företag som arbetar hemifrån nu och svaren är tydliga.

Det är tufft och utmanande på ett eller annat sätt tyckte faktiskt alla som fyllde i vår enkät. Beskrivningar som dök upp var att de kände sig deppiga, ensamma, omotiverade till fysisk aktivitet och hälsosam kost. Vidare hade de svårt att balansera livspusslet när jobb och fritid är i samma bostad vilket leder till stress, press och oro.

Därför erbjuder vi nu ett webbaserat hälsoprogram för kropp och knopp som verkligen får de som jobbar där hemma att må och fungera bättre. Ett program där vi väver ihop balansen mellan den fysiska och mentala hälsan. En hälsosam, balanserad och lugn medarbetare eller chef/ledare fungerar och presterar bättre.

Självklart skräddarsyr vi programmet så att det passar just ert behov på bästa sätt. Genom enkla workshops med övningar och gruppdiskussioner får deltagarna en djupare insikt i hur man kan må fysiskt och psykiskt bra trots att arbetsmiljön inte är optimal.

Rådande situation är en stor utmaning för arbetsgivarna idag då de fortfarande ansvarar för att skapa bästa möjliga arbetsmiljö för sina medarbetare.

Genom några digitala workshops kan hälsa, energi, glädje och resultat höjas och behållas i vilket hem som helst.

Skicka ett mail med namn och nummer om du vill bli uppringd eller för att boka ett förutsättningslöst möte för att se om vårt program är något för ert företag och era medarbetare.

Vi som arbetar med detta heter Angelica Almqvist och Tomas Lydahl.