KONTAKT
Tre personer promenerar utomhus i en gruppcoaching

Hållbart hälsosam

Gå programmet själv, eller ta med dig vänner, kollegor eller din partner

Är du trött på att behöva tänka och kämpa hela tiden för att känna att du har en kropp du är nöjd med?

Är du nyfiken på att se om det finns en enklare väg till att känna dig tillfreds med din kropp?

Detta program är för dig som:

  • Vill kunna leva mer hälsosamt utan att kämpa.
  • Har testat flera metoder för viktnedgång utan att få hållbara resultat.
  • Vill vara nöjd med din kropp.
  • Vill minska känslan av stress, press och oro kring hälsan och kanske även livet i övrigt.
  • Vill hitta mer lugn och glädje i din vardag och vara trygg med de val du gör.

Tänk dig om det faktiskt är så, att vi redan har den kropp som vi ska ha, vill ha och nu är det dags att befria den. Som Michelangelos citat: ”Jag såg ängeln i marmorstenen och karvade tills han var fri.”

Det är ganska vanligt att vi vet vad vi borde äta eller inte äta samt vad vi borde göra eller inte göra, men ändå gör vi det inte. Det är här vi går in och hittar ett nytt mindset. Detta är ingen ny metod eller en massa göranden. Det handlar istället om att få insikter, som förändrar dig inifrån och ut, så att du med mer lätthet kan göra de val som är bra för dig.  När vi börjar från klarhet och lugn så har förändringen vi behöver och önskar en tendens att falla på plats med mer lätthet. Det blir då möjligt att ta sig till sitt mål och må bra på vägen.

Angelica har över 20 års erfarenhet av hälsa och friskvård, som personlig tränare, instruktör, kostrådgivare, massageterapeut, med mera. Hon har själv gjort en lång och ganska mödosam resa och ständigt utvecklat sig inom friskvård för att försöka hitta det bästa metoderna. I dag har hon upptäckt att det inte alls behöver vara så svårt.

Vill du vara hälsosam, lugn i sinnet och känna dig nöjd i din kropp, Är du redo att ta nya kliv mot hållbar hälsa och ge dig själv den gåvan av ett enklare och hälsosammare liv?

Skicka ett mail med namn och nummer om du vill bli uppringd eller för att boka ett kostnadsfritt möte där vi ser över vad du behöver.

Programmet kan göras online.

Följ oss gärna